När kvällen faller

galleri fredag

kvällen
När kvällen faller, är det tema som Annika har valt åt oss tills idag.
De två översta bilderna är från i lördags då vi hade grillpremiär och satt och åt
på altanen. För mat behöver man ju när kvällen faller. Grillad kyckling som blev jättegod! Att tända ljus är trevligt när kvällen faller. På bilden är det doftljuset med mörk vanilj från Lilla Bruket som är tänt.

Många kvällar tillbringas framför tv:n. Eller så kanske man sitter kvar och pratar på altanen! Om man inte hamnar vid datorn istället. Barnen och jag brukar läsa om kvällarna också, innan det blir för sent. Vi turas om att läsa för varandra alla tre, just nu i en bokserie som heter Doktor Proktor.


Dagens låt: Ellie Goulding – Figure 8

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

8 kommentarer

 1. >Ja att läsa lite varje dag är jättebra. Jag har läst mycket med barnen. Dottern läser gärna själv nu också. Så detta är mest för sonens skull. Då gäller det att hitta böcker som han gillar! 🙂

 2. Ka, verkligen kvällsbilder.
  Äta måste man då kvällen faller, och gärna grillar vi ute.
  Ja, vad jag läst mkt högt för Karolina då hon var liten, Mysigt.
  Ha en fin helg!! OCH du är numera vice-general 🙂 Lyckas dock INTE fixa Karins länk. SÅ skumt.

 3. Vad härligt med grillpremiär!
  Jag kommer än idag ihåg när min mamma läste för mig när jag var liten, och det intresset har bestått, jag läser fortfarande en stund varje kväll. Bra grund du sår för dina barn.

 4. Kvällsläsning är något att sätta värde på. Jag läste också en hel del för mina barn när de var små. Ett fint sätt att ta emot kvällen som faller

 5. Här läser vi också mycket på kvällarna! Både jag och de två äldsta döttrarna läser alltid en stund innan vi somnar. Nu håller även minstingen på att lära sej läsa :-). Maken däremot tittar på tv på kvällarna…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.