Instagram april 2013

tankebubblor

tankebubblor

tankebubblor
Bilder: Nilla Tankebubblor på Instagram.
Sista dagen i april är här. Jag sammanfattar månaden med att visa ett urval av mina bilder från Instagram. Alla bilder som jag lägger upp där är mina egna som jag har fotat med min mobilkamera. Jag lägger upp bilderna samma dag som de är tagna, oftast på en gång. Så det brukar bli en ganska så bra översikt på saker som har hänt under månaden. …Kanske inte jättespännande liv man lever direkt, men det är kul för mig att ha bilder att titta tillbaka på. Som stöd för minnet.
Ha en fin kväll!


Dagens låt: Lana Del Rey – Young and Beautiful

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.