Galleri Fredag : Trä

galleri fredag

galleri fredag
Trä var nog svårast att fotografera. Vi har ju mycket trä i hemmet i form av ekparkett på golvet och köksluckor i furu, så det behövs inte så mycket prylar i trä då. Min favorit är såklart apan designad av Kay Bojesen!

Välkommen till Galleri Fredag!
Har du bilder på temat trä är det här du ska skriva in dig. Tack vare widgeten är det lätt att anmäla sitt inlägg, samt att klicka sig runt till alla de andra deltagarnas inlägg. Det blir som att gå på Galleri!

Därför är det viktigt att du lägger in en länk som går direkt till ditt inlägg, inte bara till din blogg. Det underlättar för alla som vill klicka sig runt i galleriet att komma till rätt inlägg på en gång, även när det gått några dagar och Galleri Fredag inte ligger överst av blogginläggen längre.
 
Det finns två widgetar att anmäla sig på till Galleri Fredag, den ena finns hos värdinnan, som denna månaden är jag. Den andra finns hos vår general Annika – Life in the Suburb. Var snälla och skriv in er på båda denna månaden.
 
Skriv på detta sätt i widgeten:
Link title: Här skriver du in namnet på din blogg.
E-mail: din e-postadress.
URL: En direktlänk/permalink till ditt inlägg med de aktuella gallerifredag-bilderna (inte bara länken till din blogg, utan länken till inlägget).
Det vore bra.

Tips: För att komma till direktlänken på ett inlägg i en blogspot-blogg är oftast att klicka på inläggets datum och/eller på rubriken. (Jag klickar bara under inlägget där det står permalink i min blogg.) Då får du fram URL:en till inlägget. Du behöver såklart inte skriva in den manuellt i widgeten utan bara markera den genom att klicka på den, använd sedan kortkommandot Ctrl C för att kopiera och sedan Ctrl V för att klistra in den i widgeten.
 
Teman för fredagarna i april 2013 är:
5 april: Metall, 12 april: Glas, 19 april: Trä, 26 april: Porslin.

 
Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

5 kommentarer

 1. Ja, fina apan! Den har jag haft, men vart tog den vägen?
  Nu tror jag att jag lyckats skriva en alla uppgifter på rätt sätt för att få till en fredagstemalänk. Hojta till annars, så får jag försöka igen.

 2. SÅ fin apa. den är min favvis också.
  Jättesöt!
  Det var knepigt idag, som du säger har vi ju trä omkring oss överallt. Ändå var det svårt att fota och skriva om det 🙂
  Men roligt!
  Ha en toppenfin helg!!!

 3. Jag gillar den stora tränypan med "Viktigt".=)
  Tyckte också det var svårt idag, men när jag ser dina foton inser jag att jag också har mer trä runt mig än vad jag först tänkt på.=)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.