Boråstapeter Mineral enfärgade tapeter

mineralBild: https://www.borastapeter.com/sv/press/

”De pudriga pastellerna visar vägen mot en ny, lekfull vår och pendlar mellan nude; den moderna aprikos och beige.” Väldigt vacker färgskala och en väldigt fin bild! Jag twittrade om Boråstapeters nya kollektion Mineral igår, visst är det fina bilder! Tapeterna finns i butik den 7 maj,

På denna bilden finns bland annat Gräshoppa golvlampa designad av Greta Grossman i färgen vintage red. Pläden Chunky Throw från Ceannis. Mattan ser ut som New Geometric från Chhatwal & Jonsson. Kuddarna har ett zick-zack/ chevron-mönster. Kopparfärgad oljelampa från Klong. Tavlan är Jonna Fransson frökarta. (Se fler bilder hos t ex Husligheter som har sammanfattat det bra.)
Tillägg: Kuddar från Rosenhof art factory. Och soffan Raffles från De Padova.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.