Galleri Fredag: Metall

galleri fredag

galleri fredag

Min nya ljusstake Lup från Hay i solid koppar. Ljuslykta Etch av Tom Dixon i stål.
En tresidig pyramid kallas för tetraeder, denna är tillverkad av Annaleena. Tennljusstakarna är en bröllopspresent. Tennhjärtat med mässingskant kommer från Svenskt Tenn. Guldringarna inuti är mina som jag har på mig varje dag. Klämma med veckodag från House Doctor. Speldosan fanns på bokhandeln. Det var några av mina favoritsaker här hemma som är av metall.

Välkommen till Galleri Fredag!
Gillar du att fotografera och vill ha ett nytt tema varje fredag?
Denna månad är jag värdinna för Galleri Fredag. Alla som vill får vara med!

Fotografera och lägg upp en eller flera egna bilder på din blogg. Skriv in din direktlänk/permalink till just det inlägget i widgeten. Tack vare widgeten är det lätt att anmäla sitt inlägg, samt att klicka sig runt till alla de andra deltagarnas inlägg. Det blir som att gå på Galleri!

Därför är det viktigt att du lägger in en länk som går direkt till ditt inlägg, inte bara till din blogg. Det underlättar för alla som vill klicka sig runt i galleriet att komma till rätt inlägg på en gång, även när det gått några dagar och Galleri Fredag inte ligger överst av blogginläggen längre.
 
Det finns två widgetar att anmäla sig på till Galleri Fredag, den ena finns hos värdinnan, som denna månaden är jag. Den andra finns hos vår general Annika – Life in the Suburb. Var snälla och skriv in er på båda denna månaden.
 
Skriv på detta sätt i widgeten:
Link title: Här skriver du in namnet på din blogg.
E-mail: din e-postadress.
URL: En direktlänk/permalink till ditt inlägg med de aktuella gallerifredag-bilderna (inte bara länken till din blogg, utan länken till inlägget).
Det vore bra.

Tips: För att komma till direktlänken på ett inlägg i en blogspot-blogg är oftast att klicka på inläggets datum och/eller på rubriken. (Jag klickar bara under inlägget där det står permalink i min blogg.) Då får du fram URL:en till inlägget. Du behöver såklart inte skriva in den manuellt i widgeten utan bara markera den genom att klicka på den, använd sedan kortkommandot Ctrl C för att kopiera och sedan Ctrl V för att klistra in den i widgeten.
 
Teman för fredagarna i april 2013 är:
5 april: Metall, 12 april: Glas, 19 april: Trä, 26 april: Porslin.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

8 kommentarer

  1. Jättekul och spännande teman du valt för april. Roligt och fyndigt med olika matrial. TYcker mycket om din ljusstake från Hay. Väldgit cool liksom tetraheadern. Kan tänka mig att den sprider ett vackert ljus.
    Ha en fin helg.
    Kram!

  2. Tetraeder-pyramiden är den blanka bakom. Ljuslyktan med hål i är någon form av polyeder.
    Desiree: Jag gillar din skyltar! Det är roligt att hitta fina och ovanliga skyltar. Fint! Ha en fin fredag. (Jag kan inte kommentera hos dig.) / Nilla

  3. Allt du visar upp är vackert, men jag faller lite extra för hjärtat – perfekt att ha ringarna i när de inte sitter på fingret :-).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.