Gråa hår

hår
2013 var året. Här ser ni mitt/mina första gråa/vita hårstrån! Milstolpe. Aj 🙂 nu börjar man bli gammal… Det är tre månader sedan jag färgade håret, 3 cm utväxt gör att man ser min naturliga hårfärg ganska så väl. Den typiskt svenska blonda, numera mörkblonda. Jag färgade ju rött senast. Jag vet inte om jag ska köra vidare på det ett tag till eller ta det lite mera åt brunt. Mitt hår har ju haft typ alla färger och längder genom åren och jag lite svårt för att bestämma mig. Det känns som en varm brun ton lite likt mitt eget, vi får se. Det har blivit nästan så långt att jag kan få ihop det i en svans, så jag behåller nog längden nu, ett tag…


Dagens låt: The Killers – When you were young

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.