San Francisco

san francisco
Bild: https://www.artilleriet.se/shop/nyheter/#2013-guide-to-san-francisco

Apropå att ha på väggarna. Jag har ju inte så många väggar, och inte så högt i tak. Men det finns en hel del jag skulle kunna tänka mig att ha, om det hade passat in någonstans. Jag gillar ju kartor. David Ehrenstråhle har gjort några fina, den nyaste heter 2013 Guide to San Francisco.
Jag har aldrig varit där, men jag tänker på vad bröderna Dalton brukade säga:
”Jag sticker till San-Fran-cisco och börjar ett nytt liv!”


Dagens låt: Satan takes a holiday – Heartbreaker

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.