Jag bloggar på…

nobody caresBild: https://www.flickr.com/ via: https://miss-maries.blogspot.se/
Tips: Kolla in Miss Maries fina blogg!

I just want to make beautiful blog posts even if nobody cares.
Jag bloggar på… för att jag gillar att blogga! Jag tycker att det är roligt att ha ett arkiv att titta tillbaka i. För mig. All möjliga saker som jag gillar och känner för att skriva om bara.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår! 🙂 Vi var bjudna på vinprovning. Vi var 6 par som var där så sammanlagt 14 personer med värdparet. Sedan blev vi lottade i 6 lag, alltså jag och en annan karl än min egen var på lag. Vi fick smaka 6 olika rödviner. Vi fick ett schema för att fylla i dofter och smaker och fyllighet med mera. Vi hade vissa ord att välja mellan som fanns med bland beskrivningarna av vinerna, så fick vi poäng för antal rätt. Som ni vet är jag ingen stor vindrickare, och det var inte min partner heller. Extra kul att vi gick och vann! Så var det mat och mingel och mot slutet av kvällen jacuzzi-bad i trädgården. Istappar i håret! Taxi hem klockan halv fyra! Jag minns inte ens när jag uppe så sent senast…!


Dagens låt: Sibille Attar – Come night

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

  1. Ja, fortsätt för all del blogga, det är fint att titta in hos dig. Jag gillar speciellt att du nästan alltid har en dagens låt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.