Weekday / Paddywax / Crystal bulb

tankebubblor

collage
Cool lampa Lee Broom Crystal bulb på Artilleriet. Grön jacka från H&M. Vit viskosblus med svarta plustecken finns på H&M. Orange tröja med stjärnor på armbågarna Hunkydory. Ansiktsmask som inte stelnar. Jätteskön! Jag har provat. Den finns på Dermanord/Maria Åkerberg. Byxor med snöleopardmönster H&M. Jag hittar mycket fint där nu, i förra collaget finns också några favoriter.

Grå tröja från Weekday. Svart tröja med zebror på från Romwe. Doftljus Library collection från Paddywax. Vit kanna i stengods från Granit. Barntröja i mjuk ekologisk bomull med stadsinspirerat tryck av Ingela P ArrheniusKappahl. Zebramönstrad body i omlottmodell Lindex.


Dagens låt: Tom Odell – Another love

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.