H&M / D.L. & Co / Dofta / Sthål

collage

collage
En tuff jacka i bomullscanvas och läderimitation från H&M. Puderbeige top med spets H&M. Dalmatinermönstrad satinblus H&M. Längre mörkblå sweatshirt Whateverland från Gina Tricot. Ljusgrå finstickad tröja från Lindex. Scarf Laughing skulls grå Beck Söndergaard på Creative Lounge. Doftljus med tre vekar och snyggt lock i mässing Artisan från D.L.& Co. Skärpet med nitar Multi studs från
B Belt på KyssJohanna.

Väska från P.A.P. Kängor från Sorel finns på Nelly. Doftljus tillverkat i Sverige Dofta. Grönt brickfat Arabesque tillverkat i vit stengodslera som tål maskindisk Sthål. Ljusgrå pläd i kashmirmix Åhléns. Kabelstickade tumvantar med fleece på insidan Lindex. T-shirt i barnstorlek från nununu, och andra coola barnkläder, finns på Oii design.


Dagens låt: First Aid Kit – New Year’s Eve

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.