halvårskoll 2012 – 2

halvår
Andra halvan av 2012. Ett ganska så tråkigt halvår, men det finns ljusglimtar:

Juli: Vi åkte till Stockholm. Där bodde vi på camping i husvagnen som vi lånat av Ps föräldrar. Vi hann med en hel del roligt tillsammans med barnen. Slottet, vaktavlösning, skattkammaren, Gamla stan, Naturhistoriska, Cosmonova, Vasamuseet, Gröna Lund, Skansen, Allsången, delfinbåt runt Djurgården, Globen, Skyview och shopping. Vi besökte även Karlskrona. Några besök vid badplatsen också, men bara ett dopp för mig i år.

Augusti: Sommarfest hos Ps föräldrar som firade bröllopsdag var trevligt. Barnen var på landet sista sommarlovsveckan och lilleman fiskade upp en abborre. De fick även vara med på kräftfisket. Det har inte blivit lika mycket grillat detta året som det brukar bli, men några grillkvällar har vi haft.

September: P och jag köpte nya sängar. Vi gjorde cakepops och tortillawraps och Tösen hade en filmkväll med sina tjejkompisar. Tösen var på en cykeltävling som var på 2 mil. Vi såg filmen Modig på bio. Jag var på bowling med tjejkompisarna. Min man och jag var på en trevlig fest med 80-talstema.

Oktober: Vi hade en hel del vackra höstdagar med solsken och färgglada löv och lite frost också. Besökte Ronneby Brunn. Lilleman spelar innebandy och han fick en ny bättre klubba. Jag såg Skyfall på bio. Barnen var några dagar hos farmor och farfar på höstlovet.

November: Denna månade var väldigt mulen och trist. Men jag försökte hålla humöret uppe genom att överdosera med collage och adventsinspiration på bloggen. Jag besökte Ikea. Båda barnen var hos frisören. Barnen var på simtävling, men det är de ganska så ofta nu.

December: Advent är äntligen här och månaden började bra med minusgrader och snö! Barnen får som vanligt adventspresenter. Jag färgar håret rött igen. Barnen är på skoldisco. P och jag är på julbord tillsammans med hans jobbarkompisar. Jag har julklappslotteri med två av mina kompisar och vi äter på restaurang. Vi har bakat saffransbullar och pepparkakor. Vi har en utegran detta året. Och en inomhus också! Nu ser jag fram emot resten av december!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.