Andra advent 2012

advent
Andra advent. Det var kläder i adventspresenterna idag. Dottern fick en glittrig klänning med kofta och strumpbyxor. En mössa och vantar. Lilleman var inte lika nöjd med mjuka klappar… Han fick ett par svarta byxor en tröja och strumpor. Det var värst vad han växer ur och nöter hål på sina strumpor.
Nu är de båda iväg och leker hos kompisar.

I fredags var de på skoldisco! Först var det lågstadiedisco som lilleman gick på, farfar följde honom. Efter det var det dotterns tur att gå på disco för mellanstadiet. Hon sov sedan över hos en kompis. P och jag var på mingel och julbord med hans jobbarkompisar. Trevligt!

På lördagen var det simtävling för tösen och kompisen. P åkte med. Det tog nästa hela dagen, för det var en bit att åka också. Jag var ute med två tjejkompisar på kvällen och vi åt gott och hade julklappslotteri. Jag gav bort fika-muggar och två led-ljus med batterier till. Det verkade vara uppskattat.
Nu är det snart dags för ett pass på Friskis.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.