Ljusslinga / Hope / Acne / Vahé

collage

collage”Slinga batteri 30 LED utomhus Längd 3 m, inkl batteribox 4st batterier (ingår ej) batteribox med timer, on = lyser i 6 timmar, sedan är den av i 18 timmar, för att sedan lysa i 6timmar osv… för utomhusbruk! LED lampor.” Här hittade jag något på Granit som jag gärna vill ha!
Ljuslyktan Kastehelmi finns nu i matt frostad Iittala. Svarta tumvantar i Gore-tex Kombi på Stadium. Doftljus Oriental Nights från Dofta. Långärmad top Gina Tricot. Svarta byxor H&M. Boots Donna black Acne. Doftljus Le Labo Hope Santal Hope. Flytande handtvål House Doctor och muffinsformar Nicholas Vahé finns på Inreda.com. Kökshandduk Scrabbel House Doctor finns på Bagaren och Kocken. Runda träbrickor by Nord.


Dagens låt: Demi Lovato – Skyscraper

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.