December

advent
December är här! Hoppas att det blir en fin dröm-december! Det börjar bra med minusgrader och snö! Och imorgon är det första advent! Idag har jag äntligen fixat grön mossa till adventsljusstaken. Jag har tänkt ha det i flera år och nu blev det så. Förra året hade jag valnötter. Tösen och jag har även lunchat på stan med kompisar. Hon har varit på simträning och lilleman på innebandycup.
Min lilla brorsdotter och hennes pappa har varit här på fika och vi tände änglaspelet. Lekte med duplo gjorde vi också. Nu börjar det skymma och jag tänker tända alla elljusstakar och stjärnan i fönstret! Ha en skön lördag!

december
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

  1. hejsan 🙂 har du hittat alla årets julklappar ännu? Annars har jag den perfekta här! konstnärliga och ekologiska tygkassar, även i din egen design för ynka 95kr!
    Passa på nu i juletid! tygkassar.blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.