Voluspa / Durance / Woodwick / Lovikka / Areaware

collage

collageDet verkar som om jag har en hang-up på doftljus! Doftljus från Voluspa finns
bl a på Miinto och Bluebox. Spegeln kommer på Åhléns enligt Plaza. Skinnjacka i mc-modell H&M. Lovikka-vante från Heart of LovikkaMiinto. Ljuslyktor i mosaik från Åhléns. Pappersstjärna Ganesha från Watt & Veke.

Eco deodorant helt fri från aluminium, parabener och alkohol på c/o Gerd.
Svarta leggings i mesh med paljetter H&M. Ballerinaskor Mary Ecco. Doftljus från Durance. Doftljus från Woodwick. Gradvis tonad tröja Lindex. Liten katt-kudde Areaware. Blåmönstrad linnekudde Ikat Dehli från Chhatwal & JonssonArtilleriet. Pläd Megadot Hay finns på Gulled. Tie dye kudde från Ceannis.


Dagens låt: Awolnation – Sail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.