Cire Trudon / Mad et Len / Formverket

collage

collageEn fin silverkotte från by Nord. Halsband med ett kors från JC. Mugg i vitt porslin med stickat mönster Åhléns. The Great Candle från Cire Trudon Det finns även ljus i mindre storlek från Cire Trudon på Nitty Gritty. Ullkappa med shearling-krage Hunky Dory. Årets julklapp är ju hörlurar. Här ett par rosa hörlurar Copenhagen från Urbanista. Doftljus i svart burk Mad et Len.

Stjärna med LED-lampor på Granit. Berlock med skyddsängel från Thomas Sabo. Ännu ett doftljus, detta från Orla Kiely. En bodylotion från märket Organic make. Rengöringsspray med apelsin och kanel juldoft från Maison Belle. Jacka Ellen från Jofama. Bricka Plattan svartvit från Formverket. Kuddfodral med svart broderi från Bloomingville på Allrum. Kudde med uggla från Bloomingville på Reforma Sthlm.


Dagens låt: Linnéa Henriksson – Mitt rum i ditt hjärta

1 kommentar

  1. Där var en del som jag också kan tänka mig! Brickan och stjärnan och kotten och… Men mest vill jag faktiskt ha en rumsdoft (inte ljuset) från Mad et Len, Thé Sichuan. Bra julklapp att önska sig för dom är inte billiga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.