Project-(Foce)-Singleseason / P.A.P. / grått / advent

collage

collageEtt adventsljus med nedräkning till julafton som doftar gran TineK på Inreda.com. Sarjaton glasboll att hänga t ex i fönstret 2-pack på Designonline. Adventsstjärna Halka Watt & Veke på Norrgavel. Svart jacka i fuskskinn Faux shearling biker jacket Topshop. Mörkgrå sliten huvtröja H&M. Svindyr parkas Irma från Project-(Foce)-Singleseason på MissGreta. Paraply Golden Lily Fulton Umbrellas. Doftljus Vetyver med doft av cederträ, vetivergräs, enbär Diptyque.
Bokstavskort, Kavat-kängor och P.A.P.-ryggsäck finns på Grandpa.se.


Dagens låt: Pink – Try

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.