Julius / skärbrädor / flodhäst

collage

collageMjuka skärbrädor i ek Eclectic Tom Dixon finns på Länna Möbler. Elljusstake Julius designad av Jerker Andersson. Jag önskar att jag hade en svart! Den finns att köpa på Urban Living. Guldstjärna taklampa Altair på Mio. Espressokoppar Nummer, eller kanske koppar för värmeljus, Design Letters på Länna Möbler. Tvinnat pappersband, ungefär som bakers twine, Julmys på Ikea.

Svart ull-duffel Esprit. Kay Bojesen Flodhäst i ek som är en fin box för pennor finns på Designonline. Forever Calendar Stamp är en smart stämpel för en månad Gizmine. Norm arkitekter Milk bordlampa med vitt glas och ekben och vit sladd. Den finns även med svarta ben och svart sladd, men jag tycker ek/vit är finare. Den finns på Svenssons. Svarta byxor med vita pärlor Lindex.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.