Hörnskafferi i drömköket

kvänumBild: https://www.kvanum.se/produkter/tradition/sundby-creme/

ÅraslövBild: Åraslöv. Fotat en annons i Lantliv.

Drömmen om ett nytt kök, mitt drömkök, finns där hela tiden och ibland kommer vi litegrann framåt i planerandet. Det är år kvar så ingen vet var vi hamnar i slutändan. Ett hörnskafferi vill jag gärna ha i mitt nya kök, så jag gör ett inlägg om det bara för att minnas mina tankar just nu. Golvet kommer att vara samma som vi har nu, ekparkett. Inga mattor. Skåpen kommer att vara vita och bänkarna i grå laminat. Skåpen ska nog inte stå på bänken, som till höger på nedersta bilden, utan hänga på väggen. Jag visar mer framöver.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.