Fototriss – Jag gillar

gillarJag gillar… Datorer i all ära, men inget går upp emot att använda papper och penna. Känslan att skriva på detta silkeslena stenpappret är härlig! Jag blev så glad när jag hittade anteckningsboken jag önskade mig på Bokia idag. Några av de populära LED-stearinljusen fanns det tyvärr inte kvar till mig på Ikea… De tog slut på en gång! Förra året var det Stråla-ängeln med batteri som var slut för mig. I år fanns det sådana kvar, så det fick bli det istället.
Nu har raringen gjort en brasa som vi mysa framför ikväll! 


Dagens låt: Loreen – See you again

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

7 kommentarer

  1. Det är något speciellt att skriva "på riktigt". En skön känsla!
    Ängeln är fin, den hade jag missat helt hos IKEA.
    Önskar dig en fin kväll framför brasan 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.