Halloween-helg

trevlig helg

harvestBild: https://harvesttymefun.com/

marthaBilder: https://www.marthastewart.com/holidays

Dags för Halloween! Jag hoppas att de små tiggande barnen dyker upp den 31 oktober. Det är den dagen som är Halloween helt enkelt! Och jag hoppas att de har lagt ner lite tid på att klä ut sig! Det behöver inte vara skräck-tema. Jag bjuder dem på godis som är i papper t ex mini-Kexchoklad och mini-Plopp. Det brukar inte komma särskilt många barn dock. Mina egna barn kommer nog inte att gå ut. Det får räcka med Skärtorsdagen hos oss. Det är uppskattat här.

Den 31 oktober infaller på en onsdag i år, så vill man ha en Halloween-fest bör det ske någon av helgerna innan den 31/10. Nu på lördagen den 27/10 passar utmärkt. Det var längesedan vi hade eller var på någon Halloween-fest nu.
Men vi har varit på några fester, innan barnen kom. Det var ganska så poppis i slutet på 90-talet här men det har avtagit lite tror jag. Eller så är det bara jag som blivit gammal 🙂

Helgen efter Halloween är det november och Alla helgons dag, och det är något helt annat tycker jag. Då vill jag helst slippa bus och godis.

Ha en fin helg nu! oavsett ni firar Halloween eller inte. Läs gärna mera hos Annika om Halloween och grundreglerna för hur och när man firar.

the moment


Dagens låt: Edit Piaf – Autumn leaves (Les Feuilles Mortes)
Tillägg, dagens roliga länk: Gina och Danny 😉 tihi.
Tillägg igen: Ett kalas-tips, gör dina egna godispåsar!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

3 kommentarer

  1. Hoppas det blir rätt hos er, och hos alla i Sverige, iår.
    Rätt måste vara rätt. Som du säger, den SKA och FÅR inte blandas med Allhelgona. DET är så tragiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.