En pumpa i oktober

pumpaVi var på landet igår. Jag fick denna fina pumpan med mig hem! Det är fint med pumpor som prydnad i oktober. Detta var inte en vanlig orange utan en lite annorlunda färgblandning med grönt och gult. Det har inte varit så mycket sol i sommar. Vi brukar inte fira Halloween särskilt mycket, men om vi firar så gör vi det i oktober! Helst den 31 oktober.

Jag hoppas, om det nu kommer några utklädda barn, att de dyker upp den dagen. Den 31 oktober infaller dock på en onsdag i år så då är mitt förslag, för halloween-fester och tiggande barn, lördagen den 27 oktober. Helgen efter Halloween är det november och Alla helgons dag, och det är något helt annat tycker jag. Då vill jag helst slippa bus och godis. 


Dagens låt: Kesha – Blow

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.