Kväll

galleri

kvällHösten är här och kvällarna är mörka och nätterna kalla. Nästan varje kväll är fylld med aktiviteter, barnens och våra. Det är simning, piano, innebandy, cykling, Friskis och Svettis. Sedan är det förstås matlagning… Men efter allt det är avklarat kanske man hinner mysa lite också. Tända en brasa och levande ljus. Framför tv:n, datorn eller en bok hamnar vi också allt som oftast.

Tösen har alla böckerna om Lasse och Maja. Vi har läst dem tillsammans. I denna veckan köpte vi den nyaste; Födelsedagsmysteriet. Och nu är det lilleman som får läsa för mig istället. Vi läser ett kapitel var för varandra på kvällen. Sedan får vi fortsätta på resten av böckerna också! Och tösen hon läser nog den nya boken för sig själv sedan. Hon läser också gärna en stund på kvällen.
Dessa bilderna är från igår kväll. Snart är det en annan kväll som hägrar; fredag!

Här är listan över deltagare just nu… Desiree, Annika, Erica, Karin, Fourmom, (Katarina), Victoria, (Helena), Emma, Marianne, Penny, Annika, (Cecilia), Olgakatt, Anna FT, Channal, Karin, Jagger, Jenny, Nilla, Västmanländskan, Cecilia, Christina, Byfånen, Musikanta, Englundskan,

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

5 kommentarer

  1. Fin blogg du har!
    Jag önskar att jag själv kunde lägga lite mera tid på att att läsa böcker, men det går liksom inte. Men höstmys/vintermys har jag ända 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.