[ Ingen reklam tack! ]

Jag ber om ursäkt för att bloggen har blivit nedlusad med reklamrutor!
Realisten i mig förstår varför blogg.se gör så… (men varför så mycket reklam???) Esteten i mig gråter! Tack och lov finns det bra webbläsare där man, för det mesta, kan blocka bort reklamen till tomma fält. Men ändå. Det är ju så jävla störigt med stora fula blinkande grejer mellan inläggen!
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

  1. Haha, jag vet vad du menar. Jag använde blogg.se innan med o valde o flytta sen. Kika gärna in på min blogg förresten. Finns massvis med inspo där du kommer gilla skarpt. Ch-check it out! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.