sista helgen i september

trevlig helg

MandyBilder: https://mandydisherphotography.com/ via Pinterest.

Ikväll kommer tösens kompisar hem hit. De ska äta tortillawraps. Och cakepops och godis och se på film tillsammans! Troligen blir det Mästerkatten de ska titta på. Lilleman och jag får nog se den nya filmen en annan dag tror jag. Han har lovat att hålla sig på sitt rum ikväll. 🙂 På lördag blir det också trevligheter, för mig. Jag ska till en kompis som fyllt år med tjejgänget. Bio blir det nog inte i helgen. Men jag skulle väldigt gärna vilja se En oväntad vänskap.

Gösta LinderholmVeckans fredagscitat: Gösta Linderholm.


Dagens låt: Tim McGraw & Faith Hill – It’s your love

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.