Ylva Skarp / Trådklöver / Cerise

collage

ceriseRingarna heter Infinity av Erica Weiner och de finns på KyssJohanna. Fatet Hjärta är tillverkat av polystone och finns på Village. Grå tröja med polokrage H&M. Glaslåda för smått och gott och fat designat av Ylva Skarp och cape i akryl med volangkant finns på Åhléns. Skärpet och de snygga strumpbyxorna i mörk cerise finns på Lindex. Tyget Trådklöver finns i metervara på Ikea. Lampan är designad av Bernard-Albin Gras och finns på Artilleriet


Dagens låt: Mumford and Sons – I will wait

1 kommentar

  1. Hej! Det skulle vara jättekul om du slog ett litet öga på mina 2 bästa kompisars blogg! Dom är 15 år och är sjukt taggade på att satsa på bloggen där dom skriver om: vardag, tankar,musik och framförallt inspiration. Tack på förhand 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.