Ljung och cyklamen

ljung
Efter en tur till Plantagen blev det plötsligt höstlikt i krukan. Ljung och cyklamen i fina färger. Höstdagjämningen är inte förrän nästa helg, så jag var kanske lite tidig i år. Men vädret har varit ganska så ruggit med duggregn och blåst idag. Tösen har haft det jätteroligt på simläger i helgen! De var omkring 20 barn som sov över. Själv var jag ute med tjejkompisarna på restaurang och på bowling igår kväll. Mysigt. Snart ska jag iväg på ett skivstångspass.


Rosa Bandet har designats av Dagmar i år. Det kommer att börja säljas den 24/9.

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.