Galleri fredag – vardag

galleridammsugareStäda städa varje fredag…
Fast jag försöker att städa varje torsdag istället. Eller sanningen är nog att det blir på olika veckodagar hela tiden. Vardag är dagens tema. Min vardag ser inte ut som den brukar just nu. Jag är mellan jobb och då är rutinen inte densamma. Livet går vidare ändå och mat ska lagas, kläder ska tvättas, barn ska skjussas.
Relaterat inlägg: tisdagstema vardagsliv 2009.
Fler som visar vardagsbilder idag hittas via Life in the Suburb.
Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

5 kommentarer

 1. Så sant, vardagen tuffar på!
  OCh nu kan su städa lite då du vill (vill man ngnsin städa? haha)
  Vet du när du börjar nästa jobb? Eller letar du?
  All lycka till!!
  Ha en fin helg!!

 2. Jag städade alltid på torsdagar förr så det skulle vara klart inför helgen, men jag orkar bara inte göra det längre. Gör det numera på lördagsmorgnarna när jag är pigg och utvilad och belönar mig själv med långfrukost framför nyhetsmorgon.
  Förstår att tiden springer iväg för dig som har familj även om du är mellan jobb. Vardagsbestyren är många i en familj.

 3. Hu ja, städningen finns där vilken dag det än är. Fast mitt i renoveringen är det inte mycket lönt att städa, så jag slarvar rätt mycket just nu : )
  Ha en skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.