Gervasoni Ghost i vitt skrynkligt linne

Vosgeshttps://vosgesparis.blogspot.se/2012/07/industrial-white-home
Foto: Max Zambelli Soffa: Ghost Gervasoni. Lampor: Mark Eden Schooley
”An industrial white home – Designed by Paola Navone
Hotelier Andrea Falkner Campi called in my Italian desig hero, Paola Navone, to help her create this beautiful home in a 500 square meter open space in her hometown Spello. These pictures are from Italian Elle Decor.

Relaterade inlägg: Purple Area, House of Philia, Trendenser.
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

  1. Själv har vi två vita Tomelillasoffor och är dödströtta på dem efter mer än tio år. När vi väl byter ut kommer det bli nåt i ljusgrått för nu har vi tröttnat på vita soffor. Visst, de går att tvätta, men man har knappast lust att tvätta sofföverdrag var och varannan vecka…
    Men visst är de fina när de är rena. 🙂

  2. Jag gillar den vita industristilen som på bilden. Men det skulle inte passa in i vårt hus. Vi har ju nyköpta ljusgrå-melerade soffor som vi trivs väldigt bra med! Innan dess hade vi soffor i brunt skinn. Undrar vad vi väljer om 10-12 år igen, ja för vi byter inte oftare än så vi 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.