Dofter

parfym
Philosophy Amazing Grace. Donna Karan New York Pure eller Pure verbena.
Clean rain. Maison Martin Margiela Replica Beach Walk.

Jag är dålig på parfymer. Någon eau de toilette har jag väl, men det är sällan jag kostar på mig något nytt. Det är så svårt att välja också… Här har jag hittat några som jag skulle vilja provdofta! Jag har hittills bara doftat på Pure eller var det Pure verbena, jag kommer inte ihåg vilken flaska jag tog. God var den i alla fall! I somras på NK doftade jag på Byredo Blanche och La Tulipe, men jag kunde inte välja… Man ska ju verkligen trivas med att ha den på huden också. Well… någon gång kanske jag hittar ”min” doft!

2 kommentarer

  1. Håller med om att det kan vara svårt ibland. För mig är parfym något jag lägger kanske lite för mycket pengar på… Kanske..

  2. Jag letade och letade och letade och tillsist hittade jag the one jag gillade. Lustigt, men den heter "The one". Dolce & Gabbana. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.