Skolstart

skolstart
Skivböcker Bookbinders Design och läderfodral i beige från Bookbinders Design. Pennor och skrivblock från Åhléns. Klassisk Kånken-ryggsäck från Fjällräven. Sports långärmad tröja från me&i. Mönstrad ryggsäck från Dakine. Pennfodral och gul penna från Ordning&Reda.
 
Igår var det sista dagen på sommarlovet och då som först tog jag mig ett dopp 🙂 Vi var och badade i sjön hela familjen. Sensommar denna veckan. Vi har haft fint väder i helgen, men det mörknar snabbare nu och det är fuktigt. Mängder av getingar och myggor…
 
Idag börjar barnen i tvåan respektive fyran. Tänk, min dotter börjar i mellanstadiet! Det blir roligt för dem idag att träffa sina klasskompisar igen. Lite trist för tösen dock att två av tjejerna i hennes klass har bytt skola. Nu är de bara fyra tjejer i klassen. Det var kul att se henne igår; hon valde kläder, bad om att få naglarna målade i lila, och en fiskbensfläta i håret idag på morgonen.  

Det är inte bara skolan som börjar i denna sensommarvecka, det är även en hel del tv-program. Ikväll kommer Vetenskapens Värld, som barnen och jag brukar titta på tillsammans. CSI NY börjar också på kanal 5. Men kväll 21.00 på TV4 kommer också del 1 av Dallas…! Alltså en fortsättning på tv-serien från 80-talet. Del två verkar komma redan dagen efter. Jag vet inte om jag ska titta. Lite nyfiken är man ju. På torsdag kommer i alla fall min favorit Pan Am på trean.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.