Fotoutmaningen i augusti del 2

foton
Här kommer ytterligare några bilder, fortsättningen på detta inlägg.
6. Min favoritplats. Förra gången jag hade (fredags-)temat favorit hemma så skrev jag om mina solstolar på altanen. Denna gången visar jag en sittplats inomhus. Våra svarta fåtöljer Karlstad från Ikea i ”loungen”/allrummet. 7. En hörna av trädgården. Det finns två underbara lavendelbuskar i vår trädgård!
(9. Frukost. Här finns min frukost-bild från i maj!)

10. Favorit i garderoben. Min denim-klänning från Lexington är en favorit! Korp-tröjan från Sinful likaså. Den grå koftan från H&M och den stickade naturvita tröjan från Lindex. 11. Entré. En liten glimt av min stora lykta och min vita blomkruka. Titta in till Kristina en vanlig dag för att hitta till fler deltagare!

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.