Fotoutmaningen i augusti

foton
Den 1 augusti började Kristinas fotoutmaning. När det var fotoutmaning i maj så slog jag ihop dagarna och visade bilder var fjärde dag. Titta in på kategorin pyssel där jag samlade dem! Nu kör vi en ny runda i augusti och jag samlar ihop till fyra bilder varje söndag. Vad jag har skrapat ihop till denna söndag är alltså: 1. Dagens jag den första augusti. 2. Gammal och ung. Här blev det ungarna på bild 🙂 4. Djur. Vi har ju inga husdjur, men en ganska så nytagen bild från Skansen hade jag. 5. Något jag fått eller ärvt. Vi var ju i Stockholm på semester och besökte då NK. Med mig hem därifrån fick jag ett doftljus från Byredo.

Det var roligt att komma till Stockholm igen! När jag var runt 14-24 så var jag där ofta, ibland flera gånger om året, semester, jobb, kurser med mera. Nu är jag där alltför sällan. Det var kul att komma dit med barnen, det var deras första gång i huvudstaden! Vi hann med mycket på fem dagar. Se inlägg längre ner.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.