Stockholm

Stockholm
Söndagen den 8 juli var vi och tittade på slottet. Vaktavlösningen, paradvåningen, skattkammaren, livrustkammaren. Promenarade i Gamla Stan.
Vi var även på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova där vi såg en film om rymden. På måndagen var vi på Vasamuseet. Väldigt intressant att se. Jag var på det gamla Vasamuseet på 80-talet, så det var på tiden att se det igen. Efter att ha sett dokumentären tidigare i år var det extra kul att åka dit! Vi hade en väldigt trevlig guide också. Vi hade resor och inträden med Stockholmskortet.
Stockholm
På måndagen var vi på Gröna Lund. Resans höjdpunkt enligt barnen! Extreme var det bara pappan i familjen som åkte. Barnen gillade radiobilarna, Lustiga Huset, Slänggungan.
Stockholm
Kvasten var rolig tyckte barnen. De åkte även Vilda musen, Flygande mattan, Bläckfisken, Blå tåget. Tösen åkte även Jetline och Twister med pappa.
Stockholm
På tisdagen var vi på Skansen. Lillen vågade klappa en orm och en spindel!
På Skansen-akvariets butik köpte de varsin mjuk apa.
Stockholm
Tre små söta lodjursungar som busade omkring fick vi se! Vargar, björnar, järv, älg, vildsvin, renar, och inte minst Måns Zelmerlöv! Vi stannade en stund och tittade på genrepet med bland annat Loreen, Diggiloo-gänget och Lasse Stefanz.
Stockholm
På onsdagen var det shopping och så åkte vi en tur runt Djurgården med Delfinbåt. Trevligt att i hörlurar höra Hans Alfredsson berätta. Barnen i sin tur lyssnade på Markoolio! På torsdagen åkte vi till Globen. Vi var på en guidad tur inne i Globen. Vi åkte upp till Globens tak med SkyView!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.