Midsommarafton 2012

Midsommarafton
Midsommarafton 2012 började med solsken. Vi åt matjessill, färskpotatis, gräddfil med gräslök till lunch. Barnen fick prinskorv. Raringen, som har varit lite krasslig, vilade sig medan jag och barnen cyklade iväg på picknick. Vi hade med oss av min nybakta sockerkaka. Jag hittade ett recept i Lantliv nr 8 sidan 88.

På kvällen kom våra vänner hit på grillning. Det började att regna medan vi grillade… Vi satt inne på altanen med regnet smattrande på taket, och min ljusslinga var tänd, så vi hade det jättemysigt! Bastade gjorde vi också och spelade spelet Inte ens nära.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.