Vätternrundan 2012

Vättern
Bilder: https://www.vatternrundan.se/

Min man har cyklat Vätternrundan idag! 30 mil på 9 timmar och 47 minuter. Bra jobbat! Jag har pratat med honom och han verkade glad och nöjd. Förra året var hans första gång och då tog det 13.31. Bara att ta sig runt är en bedrift.

Så här stod på SMHI i morse: ”Prognos för SVERIGE: Mycket växlande på Vätternrundan. De som sitter på cykelsadeln runt Vättern får uppleva flera omväxlande väderförhållanden. Igår kväll var det uppehållsväder men sent i natt har regn kommit in från sydväst i samband med sydostlig vind. En sydväst har kanske inte varit helt fel att ha som huvudbonad. Det verkar som om vinden hela tiden har en sydlig komponent. Det innebär medvind på västra sidan av den avlånga sjön. Det gäller att tänka positivt.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.