fler flätor och frisyrer

flätor
Tösen tycker att det är kul att ha bilder sparade på olika håruppsättningar hon har haft. Och jag tycker att det är roligt att hon låter mig prova på olika flätor med mera i hennes hår. Det har blivit så långt nu.

2 kommentarer

  1. >Den till väster är som en inbakad fläta från var sida på huvudet, först har jag plockat hår från ena sidan och sedan den andra. Jag ska nog göra en bättre variant av detta snart!

    Den andra: Jag snurrar! Börjar framme vid luggen och snurrar hår inåt, sedan ber jag henne att hålla fast medan jag snurrar andra sidan och sedan fäster med en snodd. Det finns säkert mängder med varianter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.