hängstol / minnetonka / jeansklänning

collage

collage

Jeansklänning från Esprit. Solglasögon Barstow från Monokel. Solhatt från Åhléns. Jackan kommer från Lindex. Blusen finns på H&M. Hängstol från Granit. Minnetonka loafers med fransar Tintinstyle. Sladdlampa från Clas Ohlson. Handspade med handtag i ek från Joseph Bentley finns på Norrgavel.
Hay kökssax i järn Urban Living. Brun väska Lindex.

Det har blvit en hel del collage på sista tiden. Kul! Här kommer en sammanfattning på de senaste: Pingst, Kristi Flygare, Majblandning, Majmix, Mässing med mera, Söndagsmix, Söndagsblandning, Tisdagsplock, Måndagsplock.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.