Ett foto om dagen 13-16 maj

foto
13. I min väska har jag Lilla Brukets cerat! Tandtråd har jag också alltid med mig. Plånbok, kalender, nycklar. Ibland en ask Läkerol och så mina solglasögon. Förhoppnings snart finns där även en ny telefon!

14. Just nu har jag högläsning för barnen på kvällarna. Andra gånger läser de för mig och ibland turas vi om och läser varannat kapitel i en bok. Boken jag läser heter Edward Tulanes fantastiska resa av Kate DiCamillo.

15. Lycka är… att just ha lärt sig att blåsa bubblor med bubbelgum!
Tösen har kunnat i några veckor. När vi skulle ta bilden sa jag till grabben; Förbered ditt tuggummi och så räknar jag till tre och så gör ni samtidigt! -Men jag kan ju inte! -Jodå, försök säger jag, och då blåser han bubbla efter bubbla som om han inte gjort annat. Extra roligt blev det när de fick se sig själva i den vridbara displayen på kameran. Jag vill aldrig ha en kamera utan det!

16. När jag öppnar gardinerna på morgonen ser jag äppelträden som blommar nu och den fina soluppgången i öster. Maj är en underbar månad!

Detta var min fjärde omgång av Photo a day challenge.
Ytterligare fyra nytagna bilder kommer här på söndag den 20/5.
Jag lägger alla inläggen med denna utmaningen i kategorin Scrapbooking och pyssel, så klicka in där om du vill se alla i följd.

Ni andra som också gör utmaningen:
AffluenzaEllinorAnnaCamillaNillaJust a babySandraMariaAnna/RackarungarBellaninniLenaJonnaLiselotteMickeCharlottaSkridskoänkanInnaUllisLottaAnneUlrikaSaraNads
Himmel o helvete
Fru GripNnikaCeciliaMalin.

♥ Skriv gärna en kommentar!
Så här kommenterar du: Du behöver bara skriva in det ena ordet, det som är lite suddigt med en svart fläck bakom. Och det räcker om du har gemener (små bokstäver) på allt oavsett vad bilden visar. Du behöver inte klicka på skicka utan bara tryck enter. Det är blogg.se som har valt denna typen av captcha här.


Dagens låt: Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes – That’s what’s up

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

1 kommentar

  1. Kul han kunde blåsa han med 🙂

    Tack för krya-på. Kanske då ska komma blåsa på lillfingret också jag nyss beklagat mig över 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.