Frimärken med ängsblommor

frimärken
Ängsblommor
”Frimärkena har utformats av Malin Koort, tryckts i offset och förpackats i häfte med 10 självhäftande frimärken i varje, och rulle med ett motiv (Sommarblommor). Valören är för inrikes brev och hälsningar.”

Typsnitt
”Frimärkena har formgivits av Gustav Mårtensson, graverats av Piotr Naszarkowski (Indigo Antiqua, Satura och Traffic) och Lars Sjööblom (Berling Antikva och Sispos) och tryckts i ståltryck. Förpackning är karta med 50 frimärken och fem motiv. Valören är för utrikes brev och hälsningar.”

Posten pressmeddelanden
.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.