Ett foto om dagen 1-4 maj

1-4 maj
1. Här är jag. Det blev en helt vanlig bild till slut. Jag tog över 50 olika bilder på mig själv den 1/5. Utomhus, inomhus, med makens hjälp eller med stativ och självutlösare…

2. Till frukost äter jag oftast yoghurt och boveteflingor och müsli med nötter och frön. Blåbär är ju gott att ha i också, men det blir inte så ofta. Ett kokt ägg gillar jag och vi äter ofta ägg hos oss. Vi äter sällan äggen till frukost dock, utan det blir på kvällen efter att man har tränat. Grapefrukt är det bara jag i familjen som vill ha. Juice dricker jag ibland men oftast blir det bara vatten till frukosten.
Te dricker jag inte på morgonen utan det tar jag på förmiddagen.

Tänk på att vänta cirka 20 minuter innan du borstar tänderna efter frukosten. Skölj gärna med vatten och använd tandtråd, men vänta med att borsta. Emaljen bryts ner av syran i maten och då är den känslig. Det tar en stund innan pH-värdet har blivit normalt igen. Läs mer här.

3. Jag gillar blommor! Violer och penséer är mina favoritblommor. Denna bilden har jag tagit i vår trädgård.

4. Jag läser gärna dagstidningen tillsammans med min frukost.
På bilden ser ni min lilla prydnadsbrevlåda som hänger inomhus med tidningen Plaza som jag nyligen börjat prenumerera på.

Det var Fotoutmaningens fyra första bilder. Den 8/5 kommer jag att visa ytterligare fyra nytagna bilder enligt följade lista: Photo a day challenge.

Andra som är med på utmaningen är: Kristina, Affluenza, Ellinor, Anna, Camilla, Nilla, Just a baby, Sandra, Maria, Anna – Rackarungar, Bellaninni, Lena, Jonna, Liselotte, Micke, Charlotta, Skridskoänkan, Inna, Ullis, Lotta, Anne, Ulrika, Sara, Nads och Tina.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

6 kommentarer

  1. Fina bilder! Ser fram emot nästa omgång. PS. Jag kan inte se några av dina bilder när jag kikar från blogg-appen, har aldrig hänt förut DS.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.