snyggt stylad lägenhet

Ekenstam
Bilder: https://www.ekenstam.com/till-salu/objekt/

Det är roligt att titta på mäklarbilder, man får många idéer. Här är en fin lägenhet till exempel. Jag gillar min Cross-pläd! Hittills har jag haft den i soffan, men jag kanske ska ha den i sängen som omväxling. Och vända den om så att den blir vit med svarta kors istället. Jag har inga planer på att byta köksstolar alls, men jag kan inte låta bli att gilla Wegners Y-stol! Fin idé med gardinerna/draperiet också här. Skärma av arbetsrummet, samt få mörkläggning till sovrummet på natten.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

3 kommentarer

  1. Mmm, den lägenheten var verkligen fin! Gillar hur de skärmat av arbetshörnan med ett draperi.

    Tack för hälsningen om Glad Vår – den värmde!!

  2. Ja, den där lägenheten gillar jag skarpt. Fick mig också att tänka att Crossfilten nog skulle vara fin både som överkast och med vit botten istället för svart! Jättesnyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.