söndagsblandning

collage

blandat

Blandat var det ja: Jeansjacka med sliten look från H&M. Armband Lite Lovely guld från Lite Kalabalik. Nike hoodtröja i stretchmaterial från Stadium. Jag har för mig att det var den jag provade, som var så fin i modellen men dragkedjan var väldigt vass. Solglasögon Ray-Ban aviator. Ansiktsolja från Lilla Bruket. Metallringshårklämma från H&M. Dödskallepärlor av infärgad halvädelsten finns att köpa på Panduro.

Keds textilskor från Nilson. Cheap Monday tight very stretch jeans på Nelly. Prydnadskudde Humbert Missoni Home finns på Länna Möbler. Byxa med metallicskimrande folietryck från Lindex. Guldmetallic byxor från H&M.
Alexander McQueen skull print scarf beige från Net-a-porter.


Dagens tv-tips: Mästarnas Mästare börjar 20.00 ikväll. Och vid klockan 21.30 börjar en dramaserie om Titanic. Båda programmen i SVT1.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.