tisdagsplock

collagecollage
En salig blandning: Armband Fashion against aids H&M. Be Cool lugnade te från Kusmi Tea. Field of flowers bodylotion Philosophy Sephora. Work lamp silver From us with love Design House Stockholm. Skrivblock Tower Blocks från HAY. Svartvitt bomullssnöre från Granit. Barnfilt Cross orange Pia Wallén finns bl a på Aschbergsgatan 24 interiör. Mörkblå bomullsparka Esprit. Råskog rullbord finns i grå eller turkos på IKEA. Espandrillos från Lindex. Fede ljusgrå pläd och kuddöverdrag i grovt stickad lammull Mille Notti.

2 kommentarer

  1. >Jag köpte en mörkblå vår-parka på Esprit idag. Liknande den på bilden men med ett tunt glansigt foder. Efterlängtat. / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.