Påskafton 2012

Påskafton
Marken var vit av snö när vi steg upp i morse. Barnens godisägg var gömda inomhus. Ett påskris med vita hönsfjädrar fastsatta med klädnypor(!) fick det bli detta året. Glasäggen från Panduro var i alla fall fina, och påskliljorna förstås!

Hela familjen har varit på bio och sett Lorax. Den var bra. Det var inte lätt att väjla film, allt är ju i 3D nu för tiden…
Jag vill inte se filmer i 3D. Det är inte så att jag skelar eller har något annat synfel som gör att jag inte kan uppleva 3D-effekten. Jag har sett filmer i 3D och till och med 4D när jag var på Disney World i Florida 1996. Det var väl kul och så, men jag inte sugen på att se långfilmer med 3D-glasögon på mig. Vem vill se om Star Wars-filmerna eller Titanic på bio bara för att de visas i 3D? Inte jag i alla fall!


Dagens låt: Kenny Rogers – She belives in me

6 kommentarer

  1. >Ja, snön försvann. Kanske kommer det en omgång till i nästa vecka… den försvinner också snabbt hoppas jag så att våren kan få fart!

  2. Jag förstår inte heller den stora hypen med 3D. Har inte heller synfel, men blir åksjuk av 3D av ngn konstig anledning. Fin blogg du har, gillar dagens låt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.