Mina laster

laster
Mina laster är inte nikotin, koffein eller alkohol. Jag skulle inte heller säga att jag är beroende av socker. Men är det någon last jag har så är det nog ändå sötsaker. Glass, godis, kakor, och speciellt choklad har jag svårt att motstå.
En liten ruta mörk choklad efter maten är gott!

Andra saker som jag har svårt att motstå är shopping. Jag har kanske lite fler klädesplagg än vad jag egentligen behöver… Likadant är det med ljuslyktor, doftljus, krämer och tvålar. Tack för alla teman i mars Olgakatt. Ha en fin helg!

Dagens låt: Kent – 999   BÄST JUST NU!
show and tell
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

3 kommentarer

  1. Man måste väl få unna sig litet gott ibland, fina kläder och så?:)
    Inte är det någon last i mitt tycke, det är livet

    Karin

  2. Last är när man 1) smusslar med det 2) får dåligt samvete och 3) ändå inte kan låta bli. Allt annat är trevligheter! Snart är det årets stora godishelg…

    Trevlig helg också dessförinnan!

  3. Vad angår chokladen, så har vi samma last. Både i godis-, kak- och glassform (det senare primärt när det är tal om olika choklad-/brownieklumpar i vaniljglass). Såå gott,mmmmm. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.