3 år i huset

huset
Idag är det tre år sedan vi flyttade in i vårt hus! Tre år sedan vi började bo här.
Vi har ju faktiskt hunnit med en hel del sedan dess. Inomhus har vi gått igenom nästan alla rummen, utom köket. Förra sommaren jobbade vi som bäst med att fixa nere i tv-rummet. Det blev verkligen över förväntan! Lekrummet var det senaste som blev klart, i början på detta året. Denna sommaren ska vi inte göra så mycket. Kanske måla husgrunden och annat småfix. Kanske rent av resa någonstans …inom Sverige då förstås. Men det är ju fint det med!


Dagens låt: Arash ft. Helena – Broken Angel
Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.