Kandidaten

kandidatenSimning: Simma 600 meter i magläge pådjupt vatten. Ryggsim: Simma 300 meter ryggsim på djupt vatten. Klädsim: Simma 300 meter med kläder på djupt vatten. Klädsel: överdel med lång ärm och långa byxor. Flytning: 3 minuter eller 75 meter Vattentramp: 3 minuter eller 75 meter. Längddykning: 10 meter. Djupdykning: Till 2 meter, en gång från kanten och en gång från ytan.
Dyk
: Från minst 1 meters höjd en gång. Livräddning: 16 meters simning med livboj följt av ilandföring med hjälp av livboj 16 meter. Maximal tid för momentet 2 minuter 45 sekunder. Kunskap om punkterna 1-11 i bad-båtvett. Utkast av livboj följt av simning med livboj 25 meter. Kunna redogöra för mun till mun andning. Kunna hjälpa en nödställd person med förlängd arm.” Svenska Simförbundet.

Tösen har klarat Kandidaten! Hon har även Kilometermärket och Simborgar 2012.

2 kommentarer

  1. >Det skulle vara tufft för mig. Simma skulle jag fixa, men dyka blir nog lite värre. Och när jag var tio år då var jag inte på långa vägar så modig som min dotter är.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.