Inredningsdrömmar

Trivselhus
Bilder: https://www.trivselhus.se/

Den här nya husserien Sea Side från Trivselhus tilltalar mig. Fast jag skulle inte ha en fyr som lekstuga eller en sandlåda i hela trädgården… 🙂
Jag gillar även Country Homes, som jag har tittat på tidigare. Lummig grönska på den bilden, som jag gillar. Det finns många fina hus.

”Om du helt plötsligt, mirakulöst, bara fick ett helt hus att inreda helt från grunden; hur skulle det då se ut? Om du inte behövde tänka på några begränsningar t.ex. pengar.” skriver Erica om dagens fredagstema.

Vi har ju ett hus, inte som vi har byggt från grunden dock. Vi renoverar lite i taget och är förstås begränade vad det gäller ekonomin. Men jag kan ju ändå känna att det blir som vi vill ha det. Hade vi haft råd skulle vi nog har gjort lite annat och framför allt så skulle det ha varit färdigt vid det här laget. Köket är det stora projektet som är kvar inomhus. Här visar jag hur jag vill inreda där: Mitt drömkök. …Detta skulle kunna bli ett jätteinlägg från mig, men jag stannar här.

Ha en fin helg!

Dagens vits: Vad är det för likhet mellan en brandman och en tandläkare?
Båda rycker ut, men en släcker och en tänder.
Dagens bloggtips: Jesper Salén
Dagens låt: Laleh – Some die young

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

6 kommentarer

  1. Haha! Själv var jag lite trist i dagens tema. Har ingen direkt inspiration eftersom allt jag kan drömma om nu i inredningsväg verkligen är ett större hem haha! 😉
    Jag gillar dock fyren! Kanske skulle man satsa på en fyr?? Det eller en trädkoja för det tycker jag också verkar så mysigt… 😉
    Kram och ha en fin helg!

  2. Vilka fina strandhus! Och ditt kök, det låter ju som taget från mina drömmar – viktigt med dubbelho också. Men minus vitrinskåpen, fast det är klart; är det gott om skåpplats i övrigt kanske vitrinskåp även får komma hem till mig om obegränsade ekonomiska tillgångar får råda. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.