gröna växter i januari

växter
Idag fick jag för mig att köra till Plantagen. Därinne ekade det tomt, men några gröna växter fanns det som jag fick med mig hem. Så nu har jag plockat bort amaryllisen och tagit ner min fina vita stjärna som hängde i matplatsfönstret.
Det kändes lite mörkt, så jag hittade en annan liten lampa som jag ställde dit. Den har jag inte haft där tidigare. I köksfönstret blev det också lite grönt. Nu är alla julsaker borta, förutom tujan som står utomhus. Den får stå kvar ett tag, nu när det är snö och stämning. Vi har -6° här. Nu är det vinter på riktigt!

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.